Manca Izmajlova: Ruska noč

koncert

Nazaj

petek, 30. avgust 2019, 20.00

Atrij gradu Rajhenburg
Manca Izmajlova: Ruska noč

Koncert iz cikla Poletje na gradu Rajhenburg 2019

Atrij gradu Rajhenburg

(Velika dvorana Kulturnega doma Krško v primeru slabega vremena)

 

Naj vas ta večer popolnoma očara lepota ruske glasbe in kulture, ki Manco Izmajlovo spremljata vse od njenega študija v Moskvi. Zgodba, ki jo je pričela že s projektom Slovanska duša, se zdaj nadaljuje....

Skozi zanimive pripovedi vam bo predstavila pesmi različnih obdobij, žanrov in temperamentov. Slišali boste priljubljene klasične in popularne romanse, romske pesmi, narodne in ponarodele pesmi ter pesmi iz obdobja zlate popevke in legendarnih filmov.

Manca Izmajlova bo nastopila skupaj z odličnima glasbenikoma – pianistko Olgo Ulokino, ki je diplomirala in magistrirala v St. Peterburgu, ter violinistom Benjaminom Izmajlovom, ki je diplomiral in magistriral v Moskvi.

Cena vstopnice: 

10 € v predprodaji, 12 € na dan koncerta

Prodaja vstopnic: recepcija gradu Rajhenburg, recepcija Mestnega muzeja Krško in prodajna mesta sistema Eventim.

Ruska noč je naslov evropske turneje ob izidu šestega studijskega albuma Mance Izmajlove: Ruska kolekcija. Novi projekt, ki bo izšel za svetovno tržišče, zaobjema izbor najlepših ruskih pesmi v orkestracijah skladatelja in producenta Benjamina Izmajlova. 

Posnet je bil z Ruskim državnim simfoničnim orkestrom kinematografije in dirigentom Sergejem Skripko, nastajal pa je v Rusiji, Sloveniji in ZDA. Podprla ga je največja ruska nevladna kulturna organizacija “Russkiy mir”.

Uradni podatki

Stopite v stik

KD Krško

Srebrni

Cert ID: 0011/00011

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
KULTURNI DOM KRŠKO
Matična številka: 5096944000