Marko Hatlak & FUNtango s posebnim gostom Iztokom Mlakarjem - prestavljeno v Veliko dvorano KDK!

petek, 11. 8. 2017, 20.30

Spoštovani!
Obveščamo Vas, da bo nocojšnji koncert Marka Hatlaka & FUNtanga s posebnim gostom Iztokom Mlakarjem izveden v Veliki dvorani Kulturnega doma Krško in ne v atriju Gradu Rajhenburg.


Negotove vremenske razmere namreč preprečujejo ustrezno in nemoteno tehnično pripravo dogodka, zato smo ocenili, da je tveganje previsoko in se v izogib morebitni vmesni odpovedi koncerta odločili za spremembo lokacije. Obenem sporočamo, da so za večerni dogodek, ki bi bil v primeru izvedbe v atriju gradu Rajhenburg povsem razprodan, zdaj na voljo dodatne vstopnice.


Zaradi spremembe lokacije se bo koncert v Kulturnem domu Krško pričel s 15-minutnim zamikom glede na prvotno napovedano uro začetka, torej ob 20.45 uri.
Sedežni red zaradi izvedbe v dvorani KDK ne velja.

Prosimo za razumevanje.


Kulturni dom Krško

 

Velika dvorana Kulturnega doma Krško 

Cena vstopnice: 14 € predprodaja (do vključno 8.8.), 18 € redna prodaja

Popust za imetnike glasbenega abonmaja ARSonica 2017: 12 €

Zasedba:

Marko Hatlak - harmonika in vokal

Dejan Gregorič - violina

Jan Sever - klavir

Andrej Pekarovič - kitara

Jošt Lampret - kontrabas

Iztok Mlakar - vokal

 

Uveljavljeni harmonikar Marko Hatlak je skupino FUNtango zasnoval  leta  2004 po vzoru zasedbe Astorja Piazzolle. Pionirji izvajanja tango glasbe v slovenskem prostoru z  ognjevito  in  sentimentalno interpretacijo ustvarjajo svojo razpoznavnost. Repertoar iz novega tanga so razširili na svojstvene priredbe velikih klasičnih mojstrov (npr. Vivaldijevi Štirje letni časi),  musette  francoskega  mojstra  Richarda Galliana, Hatlakove avtorske skladbe idr. Z vokalistom in harmonikarjem Hatlakom v skupini igrajo violinist Dejan Gregorič, pianist Jan Sever, kitarist Andrej Pekarovič in kontrabasist Jošt Lampret. Posebni gost tango večera bo priljubljeni kantavtor, igralec in pevec Iztok Mlakar, ki je v lanskem letu prvič nastopil s Hatlakom z izbranimi skladbami iz svojega repertoarja pred povsem navdušenim domačim občinstvom.