Prestavljeno

Klemen Slakonja & Small band: Ni da ni

koncert

Nazaj

nedelja, 3. september 2023, 19.00

atrij gradu Rajhenburg
Klemen Slakonja & Small band: Ni da ni

Spoštovani!

Obveščamo vas, da je za to nedeljo (3. 9.) napovedan koncert Klemna Slakonje s Small Bandom prestavljen na 26. januar 2024.

Morda termin ni najbolj ugoden, morda vas nismo uspeli dovolj pritegniti, a dejstvo je, da bi se nas tokrat zbralo nekoliko premalo. Ker smo pred letom in pol enkrat že izkusili za kako zanimiv koncert gre, in ker smo prepričani, da bi si zaslužil večjo pozornost, smo skupaj z ustvarjalci soglasno sklenili, da ga prestavimo na poznejši termin. 

Že kupljene vstopnice bodo veljavne tudi za nadomestni termin. Vračilo kupnine je, ob predložitvi kupljene vstopnice, možno na tistem prodajnem mestu, kjer je bila vstopnica kupljena. Vračilo kupnine za spletni nakup vstopnice lahko uredite na blagajna@kd-krsko.si.

Prosimo za razumevanje.

Vstopnina: 16 € v predprodaji (do 18. 8.), 18 € (do 2. 9.), 20 € na dan koncerta

Zasedba: Klemen Slakonja – glas, Igor Leonardi – kitara, Tadej Kampl – bas kitara, Janez Gabrič - bobni

Klemen Slakonja ni le odličen igralec in imitator, ampak tudi izjemen pevec, ki bo z zasedbo Small Band poskrbel za zabaven glasbeni večer, poln znanih melodij in iskrivega humorja. Z glasbeniki se bo sprehajal med različnimi glasbenimi žanri – popom, rockom, swingom … ter nam približal uspešnice domačih in tujih glasbenih zvezd. Zapel bo tudi avtorske uspešnice, ki so obkrožile svet, ter nas nasmejal z imitacijami znanih osebnosti, vse od Slavoja Žižka, Jana Plestenjaka, Modrijanov, Oliverja Dragojeviča pa do svetovnih hitov Eda Sheerana, Coldplay, U2, Franka Sinatre in celo Pavarottija. Skratka – ni, da ni!

Foto: Saša Hess

Uradni podatki

Stopite v stik

KD Krško

Srebrni

Cert ID: 0011/00011

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
KULTURNI DOM KRŠKO
Matična številka: 5096944000